Oftest stillede spørgsmål

Personlig betjening på vores kontor
Personlig betjening via email
Personlig betjening telefonisk
Kundebesøg
Premium udvidet support via telefon og mail

Supporten er åben:

 Personlig betjening, samt via e-mail og telefon:
Mandag-torsdag kl. 10-18, fredag kl. 10-17.30, lørdag kl. 12-16 (Kun via. e-mail og telefon)

 Kundebesøg: Onsdag fra kl. 10-18

 Udvidet support for Premium-kunder:

Mandag-torsdag kl. 18-20, fredag kl. 17.30-20

Vi sidder klar på telefon +45 36 92 62 32

Skriv til os


Oftest stillede spørgsmål

I langt de fleste tilfælde med langsomt eller ustabilt internet er det routeren, der er problemet. Så det koncentrerer vi os mest om i det følgende. Andels.net leverer kun internettet frem til vægstik. Det vidste du måske ikke, men derfra er det op til dit eget udstyr, for eksempel din router, at give dig godt trådløst internet i hjemmet.

Overvej følgende 3 elementer, der specielt kan have indflydelse på dit internets hastighed eller stabilitet.

1. Routerens alder.
Hvis du har en router, der er mere end et par år gammel, så kan dét være problemet. Hvis du i stedet køber eller lejer en ny router, der understøtter den hurtige 5 GHz frekvens, er der gode muligheder for, at du kan få hurtigere og mere stabil forbindelse.

2. Computerens alder.
Mange internetbrugere benytter sig af det såkaldte 2,4 GHz frekvensbånd, der ofte er forstyrret af blandt andet mikrobølgeovne, babyalarmer, og hvor du mister op mod 80 % af din hastighed. Det, som du kan gøre, er derfor at sikre, at både din router og din computer kan håndtere det hurtige 5 GHz frekvensbånd - og bruge det. Hvis du har en ældre computer, der ikke har et 5 GHz netkort, er der typisk to muligheder for dig. 1. Få skiftet netkortet i computeren hos en professionel forhandler. 2. Køb et netkort i form af USB - denne USB kan sættes på din computer, og den kan erstatte netkortet.

3. Routerens placering.
Hvor står din router placeret i forhold til din computer? Placer routeren så centralt som muligt i forhold til, hvor du skal bruge dit trådløse internet.

Kontakt os meget gerne, hvis du vil vide mere om routere, og hvordan du får mest ud af din internetforbindelse.
Når Andels.net installerer internet i din bolig, placerer vi en lille plasticdåse, på størrelse med en æske tændstikker, på din væg. I den dåse sidder et telefonstik og et netværksstik. Det mest almindelige er, at du tilslutter en trådløs sender, en router, direkte til plasticdåsen i din væg. Se vejledning herunder. Hvis du ikke bruger en trådløs sender, kan du også forbinde vægstikket og din computer med et almindeligt netværkskabel.

Følg 10 hurtige skridt for at tilslutte din router fra Andels.net til internettet:
1. Tænd din computer.
2. Pak routeren ud.
3. Placer routeren centralt i din bolig.
4. Tilslut strømmen til routeren. Strømkilden ligger i router-kassen.
5. Vent på, at routeren 'starter op'.
6. Tag nu det datakabel, der ligger i router-kassen. Tilslut den ene ende af kablet til vægstikket og den anden ende til den røde indgang i routeren, der er markeret med 'internet'.
7. Når alle 4 dioder på routeren lyser grønt, er du klar til at søge efter dit trådløse netværk på din computer. Find dit trådløse netværk på din computer.
8. Indtast koden til det trådløse netværk, der står skrevet i bunden af routeren.
9. Du er herefter klar til at gå på nettet.

Hvis du har en router, der er mere end et par år gammel, og understøtter den ikke den hurtige 5 GHz frekvens, er der gode muligheder for, at du kan få hurtigere og mere stabil forbindelse ved at købe eller leje en ny router. Er du i tvivl, eller overvejer du at skifte router, så er du meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.
Nej. Du må surfe, downloade og uploade, lige så meget du vil.
Nej. Kapaciteten er så stor, at du ikke vil opleve nogen nedgang i hastigheden fra jeres ejendom og ud på internettet.

Hvis du dog bruger det såkaldte 2,4 GHz frekvensbånd, vil du generelt – uanset om der er mange, der bruger internettet på samme tid eller ej - have risiko for at opleve ustabilitet.

For at undgå dette kan du overveje at skifte netkort i din computer til 5 GHz, ligesom du kan overveje at skifte router. Det er specielt værd at overveje, hvis du har en ældre router. Kontakt os for rådgivning på området.
Andels.nets hastigheder gælder frem til det vægstik, der er sat op i din bolig. Herfra er det op til dit eget udstyr, eksempelvis din router, at give dig trådløst internet i hjemmet.

Hvis du oplever lav internethastighed, foreslår vi typisk en hastighedsmåling. Ved en måling kan vi nemlig vurdere, om der – mod forventning - skulle være noget galt med den hastighed, som vi leverer, eller om det skulle være dit udstyr, der har brug for at blive optimeret. Under alle omstændigheder vil vi altid hjælpe dig, så du kan få de bedste muligheder for en god internetoplevelse.

Hvis du vil måle hastigheden, kan du nemt gøre det ved at sætte et kabel fra vægstikket og direkte ind i din computer - dvs. uden om din router. Derefter kan du benytte dig af hjemmesider for hastighedstests, eksempelvis speedtest.net
Når du er inde på Speedtests hjemmeside, skal du blot klikke på ”go”-knappen, hvorefter en hastighedsmåling automatisk sættes i gang.

Hvis du ud fra testen får et lavt tal, så bedes du kontakte os med det samme, og vi hjælper dig videre. En lav måling er dog endnu ikke sket i Andels.nets historie. Hvis du får en forventelig høj måling, betyder det, at din oplevede lave hastighed formentlig skyldes dit eget udstyr, eksempelvis din router.

Hvis du har brug for det, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Andels.net leverer ikke telefoni, men alle vore forbindelser kan håndtere IP-telefoni. Kontakt os for mulighed for konfigurering og for at sikre, at forbindelsen er klargjort til IP-telefoni.
Kort fortalt leverer Andels.net et super godt produkt med landets bedste service til nogle af markedets bedste priser.

Mere end 700 boligforeninger har allerede sikret sig et samarbejde med Andels.net om levering af internet. Og de er meget tilfredse. Andels.net er én af Danmarks mest brugerroste internetleverandører, og vi ligger blandt andet i top på anmeldersiden Trustpilot. Vi er en klippestabil og faglig kompetent virksomhed - kåret som gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen fire år i træk - senest i 2017.

Vi er eksperter inden for levering af fiberinternet, som er det klare valg, hvad angår stabilitet og høj kapacitet. Vi garanterer høje hastigheder, så alle i familien kan være online og surfe rundt med fuld fart på samme tid.

Hos os er du desuden sikret professionel netværksmanagement. Vi monitorerer vores netværk 24 timer i døgnet 365 dage om året, hvilket garanterer høje oppetider og lave svartider.

Du kan nemt tjekke, om du kan få internet fra Andels.net ved at gå til vores tilmeldingsside.
Ja, Andels.net kan stå for levering af kabel-TV og TV via internettet. Kontakt os for mere information.
Send blot en mail med dit kundenummer eller fulde navn og adresse til info@andels.net, hvorefter opsigelsen vil blive bekræftet på mail.
Ring til os!