Hastighedstest


Værd at vide om hastighedstests.

 

Gennem vores daglige kontakt med vore kunder oplever vi en rød tråd i de henvendelser vi får til support. Det kan udtrykkes på mange måder og efterhånden føler vi at det er blevet tid til at komme med information om hvordan man måler sin leverede hastighed på internettet, hvad man kan forvente samt hvad man skal gøre såfremt målingen ikke lever op til ens forventninger.

Til at starte med må lige forklares at vi altid leverer mere end den lovede båndbredde til kundens vægstik. En 100/100Mbit forbindelse er i realiteten en 108/108Mbit forbindelse altså 8% mere end vi siger til kunden 100% af tiden.

Vi leverer altså altid mere til vægstikket end lovet, og derfor anbefaler vi at man tager sit internetkabel og sætter direkte fra vægstik til computerens internetindgang for at måle den fulde båndbredde.

Derfor kan vi ikke garantere trådløse hastigheder

 

 En gipsvæg dæmper typisk wifi-signalet med 3 dB (svarende til, at halvdelen af signalet absorberes i væggen), og mere hvis gipspladerne er monteret på et skelet af metal. Det samme gør sig gældende for et par franske døre med enkelt-lags glas.
Citat fra ComputerWorld.dk


For at kunne garantere trådløse hastigheder, ville vi skulle kende indretningen på målingsadressen, de omkringliggende adresser samt have viden om materialer i vægge, trådløse netværkskort samt software der kører på kundens enheder. Denne viden er på ingen måde realistisk at have for hver kunde.  • Såfremt man ikke får den fulde hastighed andels.net lover eller faktisk lidt mere kontakt da vores support ved at ringe på +45 36 92 62 32 eller skrive til support@andels.net.