Om Andels.net


Andels.net adresse Vi ligger på 2 sal.

"Fremragende kvalitet og service
Jeg har haft lynhurtigt og 100% stabilt internet i næsten tre år nu. Servicen er desuden helt i top. Perfekt oplevelse."Jonas Smedegaard Buus // via Trustpilot

Med afsæt i andelstankegangen har Andels.net siden etableringen i 2003 arbejdet for, at det skal kunne betale sig for beboere i boligforeninger at gå sammen om en fælles internetløsning. Uden tab af kvalitet.

Derfor garanterer vi altid vores produkts høje kvalitet og hastigheder til hver enkelt beboer. I dag leverer Andels.net stabilt og lynhurtigt fiberinternet hos godt 700 boligforeninger og har hjulpet flere tusinde danskere til en bedre internetoplevelse.

Vores ekspertise gør os til en af Danmarks mest velfungerende, stabile og professionelle leverandører af fiberinternet.

Vi er kåret af Dagbladet Børsen som Gazellevirksomhed fire år i træk – en blåstempling af Andels.net som en af de hurtigst voksende og mest veldrevne internetvirksomheder i Danmark. Samtidig engagerer vi os med sponsorater hos de almenvelgørende foreninger, hvor vi mener, vi kan gøre mest gavn. Bl.a. har vi støttet verdens fattigste gennem CARE og hjemløse i Danmark gennem Projekt Hjemløs.

Ring til os!

Udnævnelse:

Andels.net er gazellevirksomhed 2014

Andels.net er Gazelle 2014,2015,2016 & 2017

Læs mere

Sponsorat:

Besparelse for vore kunder

Andels.net støtter verdens fattigste gennem CARE.

Læs mere