Privatlivs- og Persondatapolitik

I vores Privatlivs- og Persondatapolitik redegøres for, hvordan Andels.net behandler de personlige oplysninger, som du efterlader og afgiver, når du besøger vores hjemmeside. Politikken er blevet opdateret for at leve op til EU-forordningen, GDPR, der er trådt i kræft den 25. maj 2018.

Vi opfordrer dig til at læse hele teksten nedenfor.

Her er et overblik over de emner, du kan læse om:

  1. Hvorfor har vi brug for dine personoplysninger

  2. Indsamling af personoplysninger

  3. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

  4. Sikkerhed

  5. Dine rettigheder

  6. Links til andre hjemmesider

  7. Ændring af Privatlivs- og Persondatapolitik samt Cookiepolitik

  8. Kontakt


  1. Hvorfor har vi brug for dine personoplysninger
    Hovedsageligt behandler vi dine personoplysninger med det formål at kunne levere produkter og services til dig som abonnement hos Andels.net. Personoplysninger kan være navn, adresse, telefonnummer, e-mail og betalingsoplysninger.
    I de tilfælde, hvor vi måtte benytte tredjepart som databehandler, er der indhentet en databehandleraftale.


  2. Indsamling af personoplysninger
    Et minimum af personoplysninger er nødvendigt at indsamle for at kunne oprette dig som abonnent. Det vil fremgå tydeligt af de relevante formularer på hjemmesiden, om afgivelse af personoplysninger er obligatoriske, eksempelvis i forbindelse med indhentning af tilbud eller en egentlig tilmelding og oprettelse af abonnement.


  3. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag
    Som nævnt i punkt 1 behandler vi primært dine personoplysninger i forbindelse med at levere en ydelse eller service til dig. Formålet med at indsamle personoplysninger er beskrevet herunder. Vi kan behandle dine personoplysninger til andre formål, end de herunder beskrevne, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen. Vi indsamler personoplysninger på forskellige måder, konkret foregår det således:

    • Oprettelse
      Vi indsamler personoplysninger, når du opretter dig som kunde. Disse oplysninger kan omfatte:
      • Navn
      • Adresse
      • Telefonnummer
      • E-mail

      Disse oplysninger er obligatoriske for at kunne behandle dit køb og tilmelding til et abonnement.
      Hvis abonnementet er opsagt, betalt og en evt. fortrydelsesret udløbet, bliver personoplysningerne arkiveret. Fem år efter arkivering slettes alle persondata hos Andels.net.

    • Oprettelse
      Når du indtaster dine data via Andels.nets hjemmeside i en kontaktformular, så giver du os tilladelse til, at vi kan kontakte dig via de oplysninger, du har givet – eksempelvis telefon eller e-mail.

    • Telefon
      De personoplysninger du afgiver til os telefonisk, anvender vi med henblik på at yde support eller fremsende et ønskede tilbud og information om produkter eller ydelser.

    • Sociale medier
      Enhver oplysning, inklusiv personlig identificerbar information, som du selv har offentliggjort i et online forum, eksempelvis på Facebook, er ikke omfattet af denne politik, og kan ses af tredjepart, der ikke har med os at gøre.

    • Jobsøgning
      Hvis du søger en stilling ved Andels.net og sender/uploader ansøgning, CV, eksamenspapirer, anbefalinger mv. via e-mail, vil vi behandle dine fremsendte personoplysninger i henhold til danske regler fastsat under artikel 88 i EU’s Persondataforordning.

    • Cookies
      Vi benytter os af cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside.


  4. Sikkerhed
    Vi gemmer dine personoplysninger, hvortil der er begrænset adgang. Vi udfører løbende sikkerhedstjek for at sikre, at vores kundeoplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

  5. Dine rettigheder
    Du har efter Persondataforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. Herunder ser du rettighederne:

    • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
      Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig

    • Ret til berigtigelse (rettelse)
      Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

    • Ret til indsigelse
      Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

    • Ret til at blive glemt
      Du har i visse tilfælde ret til, at dine oplysninger slettes. Vi bevarer dine oplysninger, så længe du er abonnent hos os, og så længe det er nødvendigt for at levere vores produkt og service til dig. Hvis vi ikke længere har brug for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er anført i denne politik, sletter vi dine oplysninger fra vores system.
      Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

    • Ret til at klage
      Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk


  6. Links til andre hjemmesider
    Andels.nets hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på andre hjemmesider eller for de procedurer, sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger.

  7. Ændring af Privatlivs- og Persondatapolitik samt Cookiepolitik
    Ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendigt. Vi forbeholder os til enhver tid ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Det kan være grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger mv. I tilfælde af væsentlige ændringer vil vi give dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside eller e-mail.

  8. Kontakt
    Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, eller på anden måde har brug for at kontakte os, så beder vi dig henvende dig til info(at)andels.net eller på telefon 36 92 62 32.



Sidst opdateret 28.05.2018


Med venlig hilsen

Andels.net
Jagtvej 223, 2. sal
2100 KBH Ø.
Cvr.nr. 27055796

Telefon: +45 36 92 62 32
E-mail: info(at)andels.net