Kabel TV support

Andels.net og Østerbro Antenneforening leverer løsninger til mange af de samme foreninger og derfor har vi valgt at sammenlægge supporten og placere den samme sted så vi kan servicere vore kunder på den bedst tænkelige måde.
Søger du opsætningsvejledninger samt support til KabelTV klik her

Skriv til os Ring til os!

Spørgsmål og svar om TV

Leverer Andels.net tv?

Nej, Andels.net leverer ikke tv, men administrerer flere antenneforeninger i København. På Østerbro servicerer vi Østerbro antenneforening, læs mere på Østerbro Antenneforening

Kan løsningen transmittere fremtidens digitale tv signaler?

Ja løsningen er fuldt på højde med det der i dag kræves af et moderne digitalt antennenet.

Hvad er fordelen ved at blive medlem af Østerbro Antenneforening?

Der er flere fordele ved at melde sig end i Østerbro Antenneforening. Her er nogle af de vigtigste:

 • SELVSTÆNDIGHED
  Når vi overgår til digital distribution, risikerer de små at blive klemt af de store kommercielle aktører. Ved at blive en del af Østerbro Antenneforening bevarer også de små net foreninger og net deres selvstændighed.

 • VALGFRIHED
  Valgfriheden har flere dimensioner i Østerbro Antenneforening. På generalforsamlingen sammensætter foreningen helt selv det kanaludbud som passer bedst for de lokale forhold og ønsker. I tillæg hertil arbejder vi systematisk på at kunne tilbyde den størst mulige valgfrihed for hver enkelt af jeres tilsluttede husstande.

 • FÆLLESSKAB
  Østerbro Antenneforening er en udvidelse af det fællesskab, som I kender i forvejen fra jeres forening eller netværk. Fællesskabet indebærer, at flere går sammen om at indkøbe produkter og dermed får de fordele, der er ved at købe stort ind. Fællesskabet udelukker ikke selvstændigheden, hvor I er vant til at gøre det, der er bedst for jeres medlemmer. Det viderefører vi i Østerbro Antenneforening, hvor vi sammen skal sikre de bedste forhold for de, der er andelshavere i Østerbro Antenneforening

 • FORHANDLINGSSTYRKE
  Når vi i Østerbro Antenneforening forhandler på selskabets vegne, sørger vi for at finde de bedste løsninger og indgå de bedste kontrakter, så alle I får det, I efterspørger. Som i enhver anden forhandlingssituation er det ”noget for noget” - distributører og leverandører får mange potentielle kunder, og I får som medlemmer af Østerbro Antenneforening det, I efterspørger, også selvom eksempelvis tv-kanaler kan blive dyrere, når de skal sælges enkeltvis. Det er det, vi ser som forhandlingsstyrken.