Support til WebTV & selvbetjening

Det er med glæde at vi nu kan meddele at vi har åbnet for muligheden for at se tv via internettet samt at administrere sit abonnement, sine kanaler og pakker online. Dette betyder at man vil blive i stand til at streame tv fra nettet uanset hvor de befinder sig.
Hos os kan du streame selv om du har grundpakken og stort set alle kanaler er repræsenteret. Vi arbejder løbende på at forhandle rettigheder så vi kan matche vore programpakker med vores streamingplatform.

Skriv til os Ring til os!

Spørgsmål og svar om WebTV

Vær opmærksom på at TV2 er begrænset til "hjemme".

Med "hjemme" menes at du kan se TV2, hvis du på din hjemmeadresse har en tv-pakke hos Østerbroantenneforening og internetforbindelse hos Andels.net "og kun disse" indenfor Østerbro Antenneforenings dækningsområder. Dermed sagt, selvom du har en tv-pakke hos Østerbro Antenneforening og sidder på din hjemmeadresse, så vil du ikke kunne se TV2, hvis du har en internetforbindelse hos en anden internetudbyder, eksempelvis hos Telenor, da din internetforbindelse i det tilfælde vil betragtes som "ude". Dette skyldes, at TV2's tv-kanaler, af rettighedsmæssige grunde, ikke må kunne vises uden for "hjemmet".

TV2 - RETTIGHEDER
Forsøger du at se TV2 uden for hjemmet, fx via mobilnetværk (3G eller 4G) eller andre internetudbydere end ovennævnte, vil du få en meddelelse om forbindelsesfejl: Invalid Server Response: 403 - og TV2 kan derfor ikke afspilles.

Sådan kommer du på selvbetjening som tvkunde, såfremt du har modtaget en faktura:

 1. Såfremt du endnu ikke har modtaget en faktura bedes du kontakte vores support telefonisk eller via mail.
 2. Gå ind på https://mit.osterbroantenneforening.dk/
 3. Klik på glemt kode, i linien "Er du medlem, men har ikke din adgangskode”, skal du trykke på "glemt kode", på forsiden

 4. Her kommer du over til en skærm til reetablering eller oprettelse af ny kode:

 5. Indtast medlemsnummer, et fakturanummer, mobilnummer og email. Disse parres og checkes af systemet og systemet laver nyt kodeord.
 6. Midlertidigt kodeord kommer på SMS
 7. Indtast den midlertige kode i adgangskodefeltet og klik "Log ind"
 8. Indtast ny kode i adgangskodefeltet, gentag den i feltet nedenunder og klik udfør

Sådan kommer du på WebTV

 1. Gennemfør trin 1-7 som beskrevet ovenfor, hvis du ikke allerede har gjort det
 2. Klik på knappen "Streaming" i menuen og følg anvisningerne på skærmen
 3. WebTV er nu aktiveret og klar til at du logger på.
 4. Nu kan du streame tv i din browser eller på en af dine håndholdte enheder(mobiltelefon eller tablet) eller direkte på dit tv