Velkommen til 's guide til at optimere din router og dit WiFi

Velkommen til vores wifi-optimerings, routeropsætnings- og konfigurations-guide.

Her finder du guides til tilslutning af router til fibernettet, guide til konfiguration af router samt guides og artikler der kan medvirke til at optimere din oplevelse af at bruge andels.net's fiberbredbånd.

Andels.net kræver ikke at du benytter en router fra os, men routeren er den vigtigste enhed i forhold til at sikre at din oplevelse af at bruge internettet bliver god.

Som minimum bør din router benytte følgende teknologier:

Som tommelfingerregel kan man sige at desto højere AC nummer (F.eks.: AC1200) routeren bliver betegnet som desto bedre. Læs mere om WiFi her.

Hos os garanterer vi altid hastigheden til dit vægstik. Vi kan ikke garantere hastigheder i trådløse netværk. For at kunne garantere trådløse hastigheder, ville vi skulle kende indretningen på målingsadressen, de omkringliggende adresser samt have viden om materialer i vægge, trådløse netværkskort samt software der kører på kundens enheder. Denne viden er på ingen måde realistisk at have for hver kunde.

Nedenfor ser du hvilket tab du kan regne med udfra hvilken teknologi din router benytter.

Citat: "Undersøgelser har vist, at WiFi-brugerne i gennemsnit mister omkring 30 procent af download-hastigheden og rammes af en 10-20 procent højere latency (forsinkelse), end det er tilfældet, hvis man i stedet kobler på med et kabel."
Lasse Haizmann fra D-Link
til computerworld.dk

Klik her for at se hvordan en router tilsluttes til internettet!

Denne guide viser hvordan man tilslutter sin router Læs mere