Fibernet til boligforeninger

Andels.net har leveret internet til boligforeninger via fiber siden 2003. Vi leverer høj kvalitet til lave priser, og vi går op i driftstabilitet og god service. Vi har base på Østerbro men leverer til etageejendomme i hele Storkøbenhavn.

Få Andels.net
Om Andels.net Om Andels.net

Sublim kundeservice

I Andels.net er vi af den holdning, at internettet bare skal virke. Samtidig er det rart at vide, at du som kunde i Andels.net altid er sikret en god, personlig kundeservice og til enhver tid kan kontakte os, hvis du har brug for det. Har du ikke Andels.net i dag, er du naturligvis også velkommen til at række ud til os for at høre mere om vores løsninger og vores syn på service.

Skriv til os
Kontakt os Kontakt os

Mere end internet

Vi tror på fællesskab og naboskab. Vores platform nabo.net er for foreninger, beboere og det lokale kultur- og forretningsliv. Og mere kommer til. Hop ind og se mulighederne, der ligger klar til brug i dag.

Gå til nabo.net
nabo.net nabo.net

TV-pakker via kabel eller streaming

Østerbro Antenneforening leverer kabel-tv til mange af Andels.nets kunder. På antenneforeningens hjemmeside kan du læse mere om mulighederne for kabel-tv og WebTV.

Læs mere
Østerbro Antenneforening Østerbro Antenneforening
Driftsstatus:  Normal
Andels.bot logo
Expand

Har jeg været til nogen hjælp?

X

Læs og accepter vores betingelser, før du starter starter med at chatte. Ved at bruge chatbotten accepterer du, at tredjepartsfirmaer håndterer de oplysninger du giver. De behandler kun dine oplysninger og gemmer dem ikke. Læs mere om vores betingelser her

Bot
Hej, jeg er Andels.bot. Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Bot

Med en aftale med os får I et samarbejde med en erfaren leverandør: Vi er startet i 2003 og leverer i dag fibernet til over 900 boligforeninger i hovedstadsområdet. Vi har stort fokus på driftssikkerhed og kundeservice, både for foreninger og for beboerne. 

Om os

Siden etableringen for mere end 20 år siden har Andels.net stræbt efter, at det skal være økonomisk fordelagtigt for beboere i boligforeninger at samarbejde om en fælles internetløsning. Vi er både eksperter i at bygge stabile netværk, der holder mange år frem, samt i at levere lynhurtigt fibernet på dem. Vi leverer høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser – altid med sublim service med i pakken.


Andels.net har for nylig sat ekstra tryk på fællesskabet. Vi har med nabo.net skabt en ny platform, hvor vi ønsker, at de lokale fællesskaber styrkes – det er boligforeningen og dens beboere, som er udgangspunktet, men der er også gjort plads til eksempelvis det lokale erhvervsliv, kulturinstitutioner og interessefællesskaber. Se mere herunder.      

Kontakt osNår vi er naboer, har vi den fysiske lokation til fælles med hinanden. Med nabo.net vil vi dykke ned i lokationen, se hvad der rør sig og hvilke muligheder der er - og gøre mulighederne levende, sammen med brugerne.


Således er nabo.net i høj grad en platform for et styrket lokalt fællesskab, hvor man nemt kan mødes, samarbejde og interagere. 


Vi har gjort plads til både boligforeninger, beboere, gårdlaug, butikker, frivillige foreninger, kulturlivet, større og mindre organisationer og meget andet. 

nabonet
nabonet
nabonet
nabonet

nabo.net er samtidig en platform, hvor Andels.net løbende vil udvikle muligheder for selvbetjening for kunder samt for kommunikation omkring internet. Mere kommer til, og du er velkommen til allerede i dag at tage et kig.

 

Gå til nabo.net

Østerbro Antenneforening

Østerbro Antenneforening blev stiftet i 2007 som en non-profit forening, der har til formål at levere billigst muligt kabel-tv til medlemmerne. 


Andels.net er administrator og yder support for foreningen.

Få support på dit kabel-tv

Bor du i en forening, der allerede har installeret kabel-tv fra Østerbro Antenneforening, kan du bestille kabel-tv herfra.

Bestil kabel-tv


Gå til Østerbro Antenneforening


Ekstrem pålidelig forbindelse

Ekstrem påldelig forbindelse - nok det bedste internet, vi har haft, og til en meget fornuftig pris!

Vi har været kunder i over et halvt år, og har ikke haft nogen problemer med internettet.

Frederik


Langvarig kunder med kun positive minder.

Vi har i flere år været kunder hos andels.net, der er tale om et kundeforhold siden der først blev lagt kabler ude ved andelsboligforeningen Strandboulevarden.

I alt den tid har vi været yderst glade for at have andels.net som vores internet udbydere. Deres priser er i den lavere ende og der bliver aldrig sparet på hverken service eller kvaliteten af de produkter de leverer.

Vi som kunder af andels.net kan varmt anbefale dem til både boligforeninger samt private kunder.


Murat

Overlegen service.

Min andelsforening har været kunde hos Andelsnet i over 20 år, så jeg har haft kontakt til dem flere gange. Det har hver gang været en stor fornøjelse at opleve deres høje standard på service og support. Jeg har oplevet korte ventetider på deres telefonsupport, og når man er igennem, bliver man mødt af folk, som ved hvad de snakker om. De er dygtige, gode til at vejlede og rådgive folk, og så hersker der en god og meget venlig stemning, når/hvis man besøger deres kontor. De får min varmeste anbefaling. Stig Ravnbøl Holsteinsgade 32, 5.tv
Stig Ravnbøl

God Service og stabilt internet.

Fik Andels.net for 4 år siden og har været glad for det alle årene. Forbindelsen er stabil og de gange der er opstået problemer med forbindelsen, er kundeservicen altid gode til at hjælpe. Kan klart anbefales.

Xenius Blom

Service besøg af tekniker løste...
Service besøg af tekniker løste problemet meget hurtigt👍🏼👏🏼 Tidspunktet de kom på var aftalt og de overholdte dette. Behagelig snak med tekniker!! Kan varmt anbefale firmaet🙏

Joergen Erik Assentoft

Jeg talte med Mustafa

Jeg talte med Mustafa.
Enormt velinformeret omkring teknikken og praksis.

Endvidere kunne han oplyse mig om diverse tekniske forhold, som gjorde mig meget klogere ved blot en enkelt samtale.

Professionel, og sympatisk.

Skal man nogensinde tale med Andelsnet så spørg efter ham!

Elias K. Rodriguez

Vores andelsforening A/B Blegdammen har Andels.net som leverandør af internet og har været det siden 2003/2004. Mange af vores andelshavere er tilkoblet internettet, dels pga. kvaliteten, hastigheden, stabiliteten og dels pga. den lave pris.

Mariam Mimi Issa

Problemfrit og billigt

Har aldrig haft problemer og heller aldrig haft så billig en internetaftale.

Emilie Skovlund

Venligt besøg af flink reperatør...
Vi havde besøg af en flink reparatør som tastede vores net og vejledte om hvordan man kan tjekke hastigheden. Vires net har været nede i 4 dage. Han gjorde intet ud over at teste det men det virkede da han gik. Sort magi sagde han😊👌ingen regning.

Susanne

Kæmpe anbefaling.
Jeg har haft Anedels.net de sidste to år, og har stor glæde af deres hurtige net og kundeservice. Kan varmt anbefale dem.

Anne-Sofie

Bedste anbefaling
Andelsnet er intet mindre end fremragende, har været kunde i flere år, rigtigt god forbindelse og deres kundeservice er perfekt, de er til at få fat på hvis man har et spørgsmål, derfor får Andelsnet min bedste anbefaling !

Mads

Mængden af positive superlativer er uendelig.
Andels.net var fra min første samtale med den projektansvarlige forbilledlig.
Alt gik godt, (bortset fra vores inspektør, men det er ikke Andels.nets skyld eller ansvar, at vi har en fejlansættelse.)
Andels.net har et ovenud venligt, troværdigt og pålideligt personale, og den installatør Andels.net havde til selve installationsarbejdet var ligeledes venlig, smidig og på alle måder anbefalelsesværdig.

Andels.net har været og er stadig en meget positiv og anbefalingsværdig oplevelse.

Selve signalforsyningen kører upåklageligt. Hastigheden er høj og prisen er lav.
Det er helt uden for enhver konkurrence.

Jeg er ikke betalt for at anbefale Andels.net, men da jeg i 2019 så mig nødsaget til at undersøge udbuddet på internet markedet, for at beboerne kunne få nogle valg, var der nogle fusere og nogle, der ikke svarede, og dermed fravalgte sig selv, og så var der Andels.net som jeg vil anbefale til alle og enhver, der overvejer at etablere et nyt internet.

Lars Vestergaard
Update cookies preferences