Kom forbi vores kontor

Har du det bedst med den personlige kontakt, så er du meget velkommen til at dukke op for råd og vejledning på vores kontor på Østerbro (det plejer at fungere bedst, hvis man dukker op i åbningstiden).

Se åbningstider
Kom forbi vores kontor Kom forbi vores kontor

Kundeservice via mail

Vi kan også fanges på en mail. Så hvis du foretrækker dialog via mail, så skriv endelig – og vi vender hurtigt tilbage. 

Skriv til os
Kundeservice via mail Kundeservice via mail

Kundeservice over telefonen

Vi sidder også klar til at hjælpe på telefonen - hvad end du har spørgsmål til din internetforbindelse, regning eller andet.

Ring til os
Kundeservice over telefonen Kundeservice over telefonen

Kundeservice hos dig

De fleste problemer løser vi over telefon eller mail. Hvis der skal lidt ekstra til, sender vi vores flinke tekniker forbi for at løse problemet. Kontakt os, hvis du har brug for kundeservice i hjemmet.

Kontakt os
Kundeservice hos dig Kundeservice hos dig

Guides

Nederst på denne side finder du guides til at løse de mest almindelige oplevede problemer. Du kan også se de gode, generelle råd ift. at få det meste ud af dit wi-fi.

Gå til wi-fi-guiden
Selvbetjening og guides Selvbetjening og guides
Driftsstatus:  Normal
Andels.bot logo
Expand

Læs og accepter vores betingelser, før du starter starter med at chatte. Ved at bruge chatbotten accepterer du, at tredjepartsfirmaer håndtere de oplysninger du giver. De behandler kun dine oplysninger og gemmer dem ikke. Læs mere om vores betingelser her

Bot
Hej, jeg er Andels.bot. Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Bot

Selvbetjening

Andels.nets kunder vil løbende få flere selvhjælps- og selvbetjeningsmuligheder. Både ifm. forhold der vedrører foreningen som helhed samt slutbrugere. Udviklingen heraf vil gradvis ske på platformen nabo.net.


For nu vil du kunne finde indhold til selvhjælp og guides med gode råd - fx. til dit wi-fi - her på denne side.


Gå til wi-fi-guiden

Kontakt og åbningstider


 • Populært sagt er det "9 ud af 10 gange" routeren, vi skal se nærmere på, når der er oplevede problemer. 

  Problemer kan dog også skyldes andre enheder, fx. din computer, men hold fast i det med routeren. 


  Overvej 3 følgende elementer:

  1. Din routers alder og formåen
   Er du sikker på, at din router kan klare de høje hastigheder, som Andels.net leverer?
   Brug vores dygtige medarbejdere, hvis du er i tvivl - eller se til en start nederst på denne side under 'Krav til din router'.
  2. Din computers alder (eller alderen på den anden enhed, du benytter)
   Det er sådan, at der overordnet findes to forskellige frekvensbånd, der typisk benyttes af os internetbrugere - et "langsomt", som hedder 2,4 GHz, og ét hurtigt, som hedder 5GHz. Du skal derfor altid huske at benytte dig af 5GHz-båndet, hvis du har mulighed for det. Hvis du har en ældre computer, der ikke har et såkaldt 5 GHz-netkort indbygget, så kan det være "synderen". Du kan i et sådan tilfælde overveje at få skiftet netkortet hos en forhandler eller købe en USB, der kan sættes på computeren og erstatte netkortet.
  3. Placering
   Placer altid din router så centralt som muligt i forhold til, hvor du skal bruge dit trådløse internet. Gerne højt og med frit udsyn, så de signaler der sendes fra routeren ubesværet kan fanges af fx. din computer eller smartphone.
   Få yderligere rådgivning om router og wifi hos Andels.nets kundeservice 
 • De fleste vælger at koble enten deres egen router eller en router fra os til det internetstik eller den fiberboks, der er monteret på væggen. 


  Følg punkterne herunder for at tilslutte din router fra Andels.net:


  1) Sæt den ene ende af det medfølgende internetkabel til vægstikket og den anden ende til routeren.


  2) Sæt også strøm til routeren.


  3) Dioderne på routeren skal nu lyse grønt - på en Genexis EX600 router skal kun én diode lyse grønt.


  4) Find det trådløse netværk på din computer, eller anden enhed, og indtast den kode, der står skrevet i bunden af routeren. 


  5) Du er nu klar til at gå på nettet. 


  Er der problemer? Du er altid velkommen til at kontake os.

 • Nej. Du må downloade og uploade, lige så meget du vil.

 • Nej. Kapaciteten er så stor, at du ikke vil opleve nogen nedgang i hastigheden, selv i "myldretiden".


  Hvis du dog bruger 2,4 GHz frekvensbåndet, vil du generelt – uanset om der er mange, der er samtidigt på - have risiko for at opleve ustabilitet. Derfor anbefaler vi også en router med såkaldt Dual-band, der kan udsende det hurtige 5 GHz frekvensbånd. Se mere under 'Krav til din router'

 • Kort fortalt leverer Andels.net meget hurtigt og stabilt fiberinternet til nogle af markedets bedste priser. Altid med sublim kundeservice med i pakken. 


  Mere end 900 boligforeninger har allerede sikret sig et samarbejde med Andels.net om levering af internet. Og de er meget tilfredse. Andels.net er én af Danmarks mest brugerroste internetleverandører, og vi ligger blandt andet i top på anmeldersiden Trustpilot. Vi er en faglig kompetent virksomhed og har været på markedet i mere end 20 år - kåret som gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen fire år i træk.


  Se, om du kan få internet fra Andels.net


 • Send blot en mail med dit kundenummer eller fulde navn og adresse til info@andels.net, hvorefter opsigelsen vil blive bekræftet på mail.

Når Andels.net leverer internet til din forening, og du har tilmeldt dig, kan du komme på nettet ved at følge disse trin:

 1. Tilslut din router til det stik eller den fiberboks, der er opsat på væggen i din lejlighed.

 2. For at få det meste ud af forbindelsen så vær opmærksom på, om routeren lever op til vores anbefalinger, som du kan læse om her: 'Krav til din router'. Og har du en router fra os, får du naturligvis altid et kvalitetsprodukt, hvormed man får fuldt udbytte de høje hastigheder
   
 3. Når din router er klar, så tag din computer, eller anden enhed, og find det trådløse netværk.

 4. Du kan nu få glæde af den lynhurtige, stabile internetforbindelse.

Tilmeld dig her


Hvis du vil have mest ud af forbindelsen, kan du med fordel se vores anbefalinger til en god router. 


Kan der sættes hak ud for nedenstående specifikationer, er routeren i vores øjne "godkendt":

 1. AC standard, også kendt som WiFi 5 - Det er den mest udbredte af trådløse teknologistandarder. WiFi6, 6E eller 7 er tilmed endnu bedre, og du kan få gavn af dem, så længe dine enheder, fx. din computer, også har et netkort der passer dertil.
 2. Gigabit WAN & Gigabit LAN - Det sikrer, at routeren kan levere internethastigheder på over 96Mbit.
 3. Dual-band - Hermed har du mulighed for at bruge det hurtige 5 GHz frekvensbånd, som Dual-band-routeren udsender. Du kan også bruge Tri-band-routere - som specielt kan være en fordel til mesh-systemer i lejligheder over 80m2. 6 GHz, som er et tredje frekvensbånd, der netop fås med en Tri-band-router, kan nemlig sørge for endnu højere hastigheder, når blot dine enheder også forstår og kan bruge dette frekvensbånd. Har du brug for hjælp eller gode råd, er du altid velkommen til at kontakte os.


Kontakt os

For at optimere dit Wi-Fi kan du se nærmere på nedenstående råd. Heldigvis kan man med en forholdsvis lille indsats komme meget langt:


1. Tjek din router

For at få mest ud af din hurtige forbindelse fra Andels.net anbefaler vi, at din router er af en vis kvalitet - og det betyder, at den som minimum har:


 • - AC-standard, også kendt som WiFi5, eller højere (fx. AX-standard eller WiFi6).
 • - Dual band (2.4 GHz og 5 GHz).
 • - Gigabit ethernet.


Tjek derudover, at din router er opdateret. Har du en lejerouter fra Andels.net, opdaterer den automatisk.


Hvis du oplever problemer, så tjek kablerne til routeren - at de er uskadte og at de sidder i det rigtige stik. I routeren skal kablet sidde i WAN-stikket (typisk rødt), og hvis du har to stik i væggen, kan du prøve det andet stik, hvis der mangler forbindelse. Nogle gange kan det også hjælpe at prøve at genstarte routeren – dvs. slukke den i 10 sekunder og tænde igen.


2. Foretag en hastighedstest

En hastighedstest kan hjælpe med at afklare, om oplevede problemer skyldes din router - eller om det rettere er noget andet, vi skal se nærmere på, fx. kablerne til din lejlighed. Sådan tester du korrekt:


- Sæt et netværkskabel med kategorien kat5e eller højere mellem vægstikket og computeren. 

- Luk alle kørende programmer, herunder fx VPN, og deaktiver firewall og virusbeskyttelse. 

- Genstart din computer inden testen. 

- Gå ind på vores hastighedstest og mål din hastighed.


Husk, at ingen hastighedstest er helt nøjagtige, men hvis den måler mindre end 800 Mbit på en 1000 Mbit-forbindelse, så tag straks fat i os, fx. på +45 36926232.


3. Sørg for at dine enheder er forbundet til 5 GHz

En Dual-band-router udsender to netværk, ét på 2.4 GHz-båndet og ét på 5 GHz. Du skal sørge for at alle de enheder, du benytter, kun er forbundet til 5GHz-netværket. Det er det netværk, der typisk hedder noget med navnet på din router og slutter på 5 GHz eller 5G. På nogle routere skal 5 GHz-netværket aktivt slås til – i så fald tjek manualen.

Hvis en enhed, fx. din computer, har været forbundet til 2.4 GHz-netværket, skal du sørge for at ”glemme” dette netværk. På nogle enheder finder man det ved at gå ind i netværksindstillingerne.


4. Placer routeren centralt og frit

For at få den bedst mulige dækning i lejligheden, bør du stille routeren centralt i forhold til hvor du benytter Wi-Fi og undgå at blokere signalet ved at sætte fx. møbler, skabe eller andet foran.


5. Er din lejlighed over 80 kvm, aflang eller med tykke betonmure?

Hvis størrelsen eller formen på din lejlighed - eller fx. tykke betonmure - gør, at signalet fra en almindelig router ikke dækker godt i hele lejligheden, kan det være en idé at investere i en mesh-løsning, der med flere enheder forstærker det trådløse signal og forbedrer dækningen. Læs mere om mesh her.


6. Tjek de enheder, der bruger internettet

Hvis din gamle computer, eller dit gamle smart-tv kun kan gå på 2.4 GHz-netværket, er det desværre denne enhed, der er problemet, og ikke internetforbindelsen. Hvis du vil have det fulde udbytte af lynhurtigt internet, skal alle dine enheder have et ordentligt netkort, kunne klare hastigheder over 96 Mbit og kunne gå på et 5 GHz-netværk. Husk også at holde dine enheder opdaterede.


7. Jeg kan ikke måle den hastighed, jeg betaler for - kan der være noget galt med netværket?

I enkelte tilfælde sker det, at eksempelvis håndværkere har beskadiget et kabel, og så kommer vi selvfølgelig ud for at reparere det. Men i langt de fleste tilfælde er det udstyret i lejligheden - fx. din router eller kabler - der giver nogle problemer. Og som man heldigvis nemt kan gøre noget ved. 

Du kan trygt stole på, at vi leverer den aftalte hastighed til din lejlighed. Men er du i det mindste i tvivl, vil vi meget gerne have, at du kontakter os.


8. Kontakt os  

For det meste skal der en meget lille indsats til for at optimere dit Wi-Fi. Heldigvis. Og vi vil gerne hjælpe dig i den forbindelse. Brug os endelig. Ofte er det en fordel, hvis du ringer til os, på +45 36926232, når du hjemme - så gennemgår vi det sammen i ro og mag over telefonen. Alternativt skal du sende os en mail på support@andels.net


Når vi taler om en hastighedsmåling, så taler vi altid om måling frem til stikket i væggen. 


Ingen udbyder kan garantere trådløse hastigheder, heller ikke Andels.net, fordi der er mange individuelle ting, der spiller ind - og der skal du se på nogle af vores guides eller have fat i vores kundeserviceafdeling for at optimere den del specifikt hos dig. 


Men frem til stikket - der kan vi styre hastighederne. 


Du kan derfor se hastighedstesten som en indikator for, om der er noget galt med forbindelsen på vej hen til dit vægstik, eller det snarere er routeren, der er skyld i problemerne.


Hvad dækker hastighedsgarantien?


Når vi levererer 1000 Mbit, vil det ikke kunne lade sig gøre at foretage en måling på 1000 Mbit - 

selvom det er det, du får. Du vil kunne måle op til 900 Mbit.   


Hvordan måler man sin hastighed?


Sæt kablet direkte fra vægstikket til computeren. Sluk for evt. andre tilsluttede enheder som printere mv. Slå virusbeskyttelse, trådløst netværkskort mv. fra og luk alle kørende programmer, så der er så lidt som muligt, der forstyrrer målingen.


Hvad har indflydelse på en hastighedsmåling?


Din computers netværkskort kan være begrænset til en lavere hastighed end 1000 Mbit. Kan netværkskortet fx kun klare 100 Mbit, så kan du heller ikke måle mere end det. På samme måde har alle de enheder, der er forbundet med dit wi-fi, indflydelse på netværket – fx et gammelt fjernsyn, der kun fungerer på 2,4 GHz-båndet.


Ca. 10 procent af hastigheden bruges til overhead, som er et informationslag i dataen, der sørger for at den når rigtigt frem (så den del går så at sige "tabt" i en måling).


Den server, du måler op mod, kan være belastet og vise vidt forskellige målinger på den samme forbindelse alt efter tidspunktet. Så prøv gerne på flere forskellige tidspunkter.Har du problemer med hastigheden? Eller brug for hjælp med en hastighedstest?

Kontakt os

Ydelse Pris
 • Global IP-adresse 25 kr. md.
 • Oprettelse, flytning og nedgradering af abonnement 250 kr.
 • Routerleje 35 kr. md.
 • Manglende returnering/erstatning af Inteno EX400 699 kr.
 • Manglende returnering/erstatning af Inteno EX600 899 kr.
 • Routerkonfiguration 150 kr.
 • Teknikerbesøg 375 kr.
 • Stikopsætning 750 kr.
 • Murgennemføring 250 kr.
 • Datakabel 10 kr.
 • Antennekabel 10 kr.
 • Girokortbetaling 39 kr.
 • Administrationsgebyr 10 kr.
 • Rykkergebyr 100 kr.
 • Abonnementsoverdragelse 150 kr.
×
Product title
Type: Fee

Description

Ekstrem pålidelig forbindelse

Ekstrem påldelig forbindelse - nok det bedste internet, vi har haft, og til en meget fornuftig pris!

Vi har været kunder i over et halvt år, og har ikke haft nogen problemer med internettet.

Frederik


Langvarig kunder med kun positive minder.

Vi har i flere år været kunder hos andels.net, der er tale om et kundeforhold siden der først blev lagt kabler ude ved andelsboligforeningen Strandboulevarden.

I alt den tid har vi været yderst glade for at have andels.net som vores internet udbydere. Deres priser er i den lavere ende og der bliver aldrig sparet på hverken service eller kvaliteten af de produkter de leverer.

Vi som kunder af andels.net kan varmt anbefale dem til både boligforeninger samt private kunder.


Murat

Overlegen service.

Min andelsforening har været kunde hos Andelsnet i over 20 år, så jeg har haft kontakt til dem flere gange. Det har hver gang været en stor fornøjelse at opleve deres høje standard på service og support. Jeg har oplevet korte ventetider på deres telefonsupport, og når man er igennem, bliver man mødt af folk, som ved hvad de snakker om. De er dygtige, gode til at vejlede og rådgive folk, og så hersker der en god og meget venlig stemning, når/hvis man besøger deres kontor. De får min varmeste anbefaling. Stig Ravnbøl Holsteinsgade 32, 5.tv
Stig Ravnbøl

God Service og stabilt internet.

Fik Andels.net for 4 år siden og har været glad for det alle årene. Forbindelsen er stabil og de gange der er opstået problemer med forbindelsen, er kundeservicen altid gode til at hjælpe. Kan klart anbefales.

Xenius Blom

Service besøg af tekniker løste...
Service besøg af tekniker løste problemet meget hurtigt👍🏼👏🏼 Tidspunktet de kom på var aftalt og de overholdte dette. Behagelig snak med tekniker!! Kan varmt anbefale firmaet🙏

Joergen Erik Assentoft

Jeg talte med Mustafa

Jeg talte med Mustafa.
Enormt velinformeret omkring teknikken og praksis.

Endvidere kunne han oplyse mig om diverse tekniske forhold, som gjorde mig meget klogere ved blot en enkelt samtale.

Professionel, og sympatisk.

Skal man nogensinde tale med Andelsnet så spørg efter ham!

Elias K. Rodriguez

Vores andelsforening A/B Blegdammen har Andels.net som leverandør af internet og har været det siden 2003/2004. Mange af vores andelshavere er tilkoblet internettet, dels pga. kvaliteten, hastigheden, stabiliteten og dels pga. den lave pris.

Mariam Mimi Issa

Problemfrit og billigt

Har aldrig haft problemer og heller aldrig haft så billig en internetaftale.

Emilie Skovlund

Venligt besøg af flink reperatør...
Vi havde besøg af en flink reparatør som tastede vores net og vejledte om hvordan man kan tjekke hastigheden. Vires net har været nede i 4 dage. Han gjorde intet ud over at teste det men det virkede da han gik. Sort magi sagde han😊👌ingen regning.

Susanne

Kæmpe anbefaling.
Jeg har haft Anedels.net de sidste to år, og har stor glæde af deres hurtige net og kundeservice. Kan varmt anbefale dem.

Anne-Sofie

Bedste anbefaling
Andelsnet er intet mindre end fremragende, har været kunde i flere år, rigtigt god forbindelse og deres kundeservice er perfekt, de er til at få fat på hvis man har et spørgsmål, derfor får Andelsnet min bedste anbefaling !

Mads

Mængden af positive superlativer er uendelig.
Andels.net var fra min første samtale med den projektansvarlige forbilledlig.
Alt gik godt, (bortset fra vores inspektør, men det er ikke Andels.nets skyld eller ansvar, at vi har en fejlansættelse.)
Andels.net har et ovenud venligt, troværdigt og pålideligt personale, og den installatør Andels.net havde til selve installationsarbejdet var ligeledes venlig, smidig og på alle måder anbefalelsesværdig.

Andels.net har været og er stadig en meget positiv og anbefalingsværdig oplevelse.

Selve signalforsyningen kører upåklageligt. Hastigheden er høj og prisen er lav.
Det er helt uden for enhver konkurrence.

Jeg er ikke betalt for at anbefale Andels.net, men da jeg i 2019 så mig nødsaget til at undersøge udbuddet på internet markedet, for at beboerne kunne få nogle valg, var der nogle fusere og nogle, der ikke svarede, og dermed fravalgte sig selv, og så var der Andels.net som jeg vil anbefale til alle og enhver, der overvejer at etablere et nyt internet.

Lars Vestergaard
Update cookies preferences