Fibernet til boligforeninger

Hvis I vælger Andels.net som kommende internetleverandør, vil I komme i godt selskab med over 900 andre foreninger. Start med at klikke på knappen herunder og kom i gang med at se, hvad mulighederne er hos jer.

Få Andels.net
2500 Mbit 2500 Mbit

Fremtidssikret netværk til din boligforening

Vores netværkscenter holder øje med og sikrer driften 24/7, 365 dage om året. Professionel netværksadministration er nøglen til høje oppetider og stabilt internet.

Få et tilbud på fibernet
Stabil forbindelse Stabil forbindelse

Flow-tv med streaming-fordele

Andels.net samarbejder med Østerbro Antenneforening om at levere både kabel-TV og Web-tv. Web-tv kan ses på smart-tv, mobil og tablet med vores app. Vælg mellem forskellige TV-pakker, se den seneste uges programmer, når du vil, og stream på flere forskellige enheder.

Se mere her
Web-tv Web-tv

Mere end internet

Andels.net har udviklet nabo.net - som er flere ting: Det er både en foreningshjemmeside, hvor I kan organisere dagligdagens aktiviteter, dele ressourcer og styrke fællesskabet. Samtidig har vi et ønske om at samle alle dele af lokalområdet på platformen, så man nemt kan interagere og samarbejde. Endeligt vil Andels.net, gennem nabo.net, tilbyde kunder selvbetjeningsmuligheder og styrke kundekommunikationen på flere fronter.

Gå til nabo.net
nabo.net nabo.net

Anmelderrost kundeservice

Som kunde i Andels.net kan du forvente at få hurtigt svar på lige præcis dine spørgsmål. Vores venlige, kompetente og professionelle medarbejdere står altid klar til at hjælpe.

Kontakt os
Hurtig og kompetent hjælp Hurtig og kompetent hjælp
Driftsstatus:  Normal
Andels.bot logo
Expand

Har jeg været til nogen hjælp?

X

Læs og accepter vores betingelser, før du starter starter med at chatte. Ved at bruge chatbotten accepterer du, at tredjepartsfirmaer håndterer de oplysninger du giver. De behandler kun dine oplysninger og gemmer dem ikke. Læs mere om vores betingelser her

Bot
Hej, jeg er Andels.bot. Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Bot

Med en aftale med os får I et samarbejde med en erfaren leverandør: Vi er startet i 2003 og leverer i dag fibernet til over 900 boligforeninger i hovedstadsområdet. Vi har stort fokus på driftssikkerhed og kundeservice, både for foreninger og for beboerne. 

Få Andels.net til jeres forening

Vi leverer både til andels- og ejerforeninger samt til lejeboliger i hele Storkøbenhavn. 


Er du interesseret i at se alle fordelene ved at være kunde i Andels.net, så kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.

Få tilbud

  • Udfyld et par oplysninger om dig selv - og gerne om din forening. Start via knappen nedenfor
  • Vi præsenterer mulighederne for dig
  • Fra start til slut rådgiver vi gerne om den bedste løsning for netop jeres forening
  • Bestem jer i fællesskab og få endeligt alle fordelene ved at være kunde hos Andels.net

Få et tilbud til jeres forening

Typer af kabling – fordele og ulemper
PDS 
Prisvenligt alternativ Fleksibel installation Nemt at kable videre i lejligheden Op til 10 Gbit
FTTH
Dyrere, men fremtidssikret Ufleksibel placering Fiberboks kræver strøm Teoretisk ubegrænset hastighed
  1. Andels.net fører fiber hen til jeres ejendom, som tilsluttes udstyr i kælderen.
  2. Hvis foreningen ikke ejer et netværk til fibernet, så sætter vi ét op for jer: Vi fører enten netværkskabler eller fiberkabler fra kælderen til hver lejlighed.
  3. Vi installerer stik eller fiberbokse i hver lejlighed.
  4. Når installationen er færdig, tilslutter du blot en router til stikket / boksen og nyder din nye, lynhurtige forbindelse. Hvis der er noget, der driller, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Andels.net samarbejder med Østerbro Antenneforening om levering af TV. Foreningen er stiftet som en non-profit organisation. Vi leverer i dag både kabel-tv - men også Web-tv. Web-tv er en streamingtjeneste, hvor man bl.a. kan vælge mellem forskellige pakker, få TV2 OutOfHome og streame på flere forskellige enheder.Læs mere om Web-tv her

nabo.net er skabt af Andels.net. Det er både en foreningshjemmeside, hvor man blandt andet kan oprette grupper, håndtere dokumenter, arrangere begivenheder, afstemninger og kommunikere på kryds og tværs internt i foreningen. 


Det er også et sted, hvor flere dele af nabolaget kan mødes – fx. naboer, naboforeninger, interesseorganisationer, klubber m.m. - eksempelvis for at dele ressourcer i form af ting, service, erfaringer og viden. På den måde er det et komplet online fællesskab for hele nabolaget i sig selv. 


Derudover er det tanken, at nabo.net vil fungere som et bindeled til kommunikation mellem kunder og Andels.net. 

nabonet
nabonet
nabonet
nabonetLæs mere om nabo.net

Vi arbejder løbende på at styrke kommunikationen med kunderne, og på at gøre det endnu nemmere at være kunde hos Andels.net. I den forbindelse er vi i gang med at udvikle selvbetjeningsmuligheder, som gradvis vil blive lanceret her på hjemmesiden - og på siden nabo.net.

I de fleste tilfælde kan udfordringer med internetforbindelsen heldigvis løses meget hurtigt og simpelt - enten over telefonen eller via en mail. Kontakt os blot, og så hjælper vi meget gerne med at fejlfinde, fejlrette og optimere dit trådløse internet. 


Er der generelle problemer i hele foreningen, så finder vi en løsning og kommer fx gerne ud til foreningen.


Kontakt os ×

Hvad er forskellen på PDS og FTTH?

Når din forening skal beslutte sig for en internetløsning, skal I beslutte, om I går med den erfaringsmæssigt driftssikre løsning PDS (Cat6), eller de fremtidssikre fiberkabler hele vejen op til lejlighederne (FTTH = Fiber to the home). Internettet til jeres ejendom vil altid blive leveret via fiber. Vi skræddersyr løsninger, og du er altid velkommen til at kontakte os for at vende overvejelser omkring PDS og FTTH - eller andre forhold vedr. fibernet.


PDS
FTTH
Kobberkabler fra kælder til lejlighedx
Fleksibel installationx
Prisvenligt og op til 10 Gbit
x

Fiber fra kælder til lejlighed

x
Teoretisk ubegrænset hastighed
x
Kræver strømkilde ved vægstik
x
Ca. 30% under markedspris

x

Ekstrem pålidelig forbindelse

Ekstrem påldelig forbindelse - nok det bedste internet, vi har haft, og til en meget fornuftig pris!

Vi har været kunder i over et halvt år, og har ikke haft nogen problemer med internettet.

Frederik


Langvarig kunder med kun positive minder.

Vi har i flere år været kunder hos andels.net, der er tale om et kundeforhold siden der først blev lagt kabler ude ved andelsboligforeningen Strandboulevarden.

I alt den tid har vi været yderst glade for at have andels.net som vores internet udbydere. Deres priser er i den lavere ende og der bliver aldrig sparet på hverken service eller kvaliteten af de produkter de leverer.

Vi som kunder af andels.net kan varmt anbefale dem til både boligforeninger samt private kunder.


Murat

Overlegen service.

Min andelsforening har været kunde hos Andelsnet i over 20 år, så jeg har haft kontakt til dem flere gange. Det har hver gang været en stor fornøjelse at opleve deres høje standard på service og support. Jeg har oplevet korte ventetider på deres telefonsupport, og når man er igennem, bliver man mødt af folk, som ved hvad de snakker om. De er dygtige, gode til at vejlede og rådgive folk, og så hersker der en god og meget venlig stemning, når/hvis man besøger deres kontor. De får min varmeste anbefaling. Stig Ravnbøl Holsteinsgade 32, 5.tv
Stig Ravnbøl

God Service og stabilt internet.

Fik Andels.net for 4 år siden og har været glad for det alle årene. Forbindelsen er stabil og de gange der er opstået problemer med forbindelsen, er kundeservicen altid gode til at hjælpe. Kan klart anbefales.

Xenius Blom

Service besøg af tekniker løste...
Service besøg af tekniker løste problemet meget hurtigt👍🏼👏🏼 Tidspunktet de kom på var aftalt og de overholdte dette. Behagelig snak med tekniker!! Kan varmt anbefale firmaet🙏

Joergen Erik Assentoft

Jeg talte med Mustafa

Jeg talte med Mustafa.
Enormt velinformeret omkring teknikken og praksis.

Endvidere kunne han oplyse mig om diverse tekniske forhold, som gjorde mig meget klogere ved blot en enkelt samtale.

Professionel, og sympatisk.

Skal man nogensinde tale med Andelsnet så spørg efter ham!

Elias K. Rodriguez

Vores andelsforening A/B Blegdammen har Andels.net som leverandør af internet og har været det siden 2003/2004. Mange af vores andelshavere er tilkoblet internettet, dels pga. kvaliteten, hastigheden, stabiliteten og dels pga. den lave pris.

Mariam Mimi Issa

Problemfrit og billigt

Har aldrig haft problemer og heller aldrig haft så billig en internetaftale.

Emilie Skovlund

Venligt besøg af flink reperatør...
Vi havde besøg af en flink reparatør som tastede vores net og vejledte om hvordan man kan tjekke hastigheden. Vires net har været nede i 4 dage. Han gjorde intet ud over at teste det men det virkede da han gik. Sort magi sagde han😊👌ingen regning.

Susanne

Kæmpe anbefaling.
Jeg har haft Anedels.net de sidste to år, og har stor glæde af deres hurtige net og kundeservice. Kan varmt anbefale dem.

Anne-Sofie

Bedste anbefaling
Andelsnet er intet mindre end fremragende, har været kunde i flere år, rigtigt god forbindelse og deres kundeservice er perfekt, de er til at få fat på hvis man har et spørgsmål, derfor får Andelsnet min bedste anbefaling !

Mads

Mængden af positive superlativer er uendelig.
Andels.net var fra min første samtale med den projektansvarlige forbilledlig.
Alt gik godt, (bortset fra vores inspektør, men det er ikke Andels.nets skyld eller ansvar, at vi har en fejlansættelse.)
Andels.net har et ovenud venligt, troværdigt og pålideligt personale, og den installatør Andels.net havde til selve installationsarbejdet var ligeledes venlig, smidig og på alle måder anbefalelsesværdig.

Andels.net har været og er stadig en meget positiv og anbefalingsværdig oplevelse.

Selve signalforsyningen kører upåklageligt. Hastigheden er høj og prisen er lav.
Det er helt uden for enhver konkurrence.

Jeg er ikke betalt for at anbefale Andels.net, men da jeg i 2019 så mig nødsaget til at undersøge udbuddet på internet markedet, for at beboerne kunne få nogle valg, var der nogle fusere og nogle, der ikke svarede, og dermed fravalgte sig selv, og så var der Andels.net som jeg vil anbefale til alle og enhver, der overvejer at etablere et nyt internet.

Lars Vestergaard
Update cookies preferences