Fibernet til boligforeninger

Andels.net leverer lynhurtigt og stabilt fibernet. Vi har været på markedet i over 20 år og leverer i dag til mere end 900 boligforeninger. Vi tilbyder både individuelle og kollektive aftaler, høj driftsikkerhed og højt serviceniveau.

Få Andels.net
2500 Mbit 2500 Mbit

Anmelderrost kundeservice

Som kunde i Andels.net kan du forvente, at vi hjælper dig hurtigt og kompetent, hvis du har brug for det. Vores netværksteknikere holder desuden et skarpt øje med driften 24/7, året rundt, så du altid er sikret den mest stabile oplevelse.

Kontakt os
Sublim kundeservice Sublim kundeservice

Lokale fællesskaber

Andels.net har udviklet nabo.net med det formål at have en platform til selvbetjening samt til kommunikation mellem kunder og Andels.net. Samtidig er nabo.net utrolig meget mere end det. Det er blandt andet også en hjemmeside til foreningen og også et community med plads til hele nabolaget i sig selv.

Gå til nabo.net
Fællesskab Fællesskab

Eksperter i stabil drift

Med over 20 års erfaring og installation hos over 900 boligforeninger, er vi eksperter i at skabe holdbare løsninger, der skal til for at levere stabilt internet døgnet rundt. Og selv ved lokale nedbrud holder vi oppetiderne høje, da vi har netværksmonitorering 24/7 med i alle foreningsaftaler.

Læs mere om os
Driftssikkerhed Driftssikkerhed

Arbejd hjemmefra

Med Andels.net er du sikret en stabil produktiv platform til dit hjemmekontor, og så kan du endda lade chefen betale.

Få et tilbud på fibernet
Arbejdsgiverbetaling muligt Arbejdsgiverbetaling muligt


BASIC 2500 - fremtidens internet på nutidens netværk


Andels.net introducerer nu lynhurtige 2500 Mbit. Denne fantastisk høje hastighed tilbydes både til nye og gamle kunder - kollektivt og individuelt. 


Basic 2500 kan leveres på de nuværende netværk hos Andels.nets kunder. Og hvad end du allerede er kunde eller interesseret i at få Andels.net, er du meget velkommen til at udfylde formularen herunder for at høre mere.2500 Mbit

Basic 2500

  • 2500 Mbit up- og download
  • Dedikeret forbindelse til hver lejlighed
  • Anmelderrost kundeservice
  • Ubegrænset trafik
  • Leveres på Cat5e, Cat6, Cat6a, FTTH netværk
  • Leveres i 2024Basic 2500 er intet mindre end internet i raketfart, der er designet til at sikre en sublim online oplevelse, hvad enten du vil streame favoritfilm i højeste opløsning, være først på aftrækkeren i dit foretrukne computerspil eller foretage videoopkald med kollegaer, familie og venner fra verdens afkroge. Forbindelsen muliggør lynhurtigt up- og download, der kan maksimere din produktivitet og effektivitet online.


Forudsætninger:Du kan læse mere om vores syn på Basic 2500 her - og også om, hvad du skal holde dig for øje, hvis foreningen bliver et tilbydt et såkaldt "gratis" FTTH-netværk - der også kan levere 2,5 Gbit, men hvor man mister kontrollen med infrastrukturen på ejendommen og får markant højere leveringspriser end hos Andels.net. I den forbindelse er det værd at bemærke, at selv 5Gbit- og 10Gbit-hastigheder – der introduceres længere ude i fremtiden - også kan leveres på de nuværende netværk hos Andels.net-kunder.Jeg vil gerne høre mere om Basic 2500:

+45Update cookies preferences