Nu kommer Basic 2500 - skal du have det?

I starten af 00'erne gik Andels.net fra at levere 10 og 20 Mbit til 50 Mbit. Det var et vanvittigt spring og en svimlende hastighed. Dengang. Vi følger naturligvis med tiden, og stadig flere af vores kunder spørger efter endnu højere hastigheder, end hvad de har i dag. Ligeledes er priserne på det udstyr, der skal til for at levere hurtigere net, nu kommet ned i leje, hvor vi også mener, at det er økonomisk fornuftigt at forøge og opgradere hastighederne.  


Derfor tilbyder vi nu at mangedoble den hastighed, vi tilbød i 00’erne, og levere helt op til 2500 Mbit.  


Men som vi ynder at sige hos os: ’Intet salg uden rådgivning’. 


 

Hastighed er én ting, men mindst lige så vigtigt er WiFi uden forstyrrelser 


Således vil vi gerne til en start - med en fed streg under dette – forsikre alle kunder om, at de allerede i dag bør have en super hurtig internetforbindelse. Og vores kundeservice står naturligvis klar med grundig hjælp, hvis man på nogen måde har oplevelsen af et ”langsomt” internet. Kontakt os blot.  


Kigger vi på de mere objektive fordele ved at opgradere til 2.5Gbit, så er de mindre fremtrædende. 


Se eksempelvis tabellen nedenfor, der viser et forbrug hos en familie med fire personer. Det sniger sig samlet set op på 360 Mbit. Tallene stammer fra firmaerne selv - bl.a. Netflix – så dette er den rå sandhed, også selvom man skulle være overbevist om det modsatte. 300 Mbit og 400 Mbit er for de fleste af os rigeligt med hastighed.  


Lidt i samme dur ønsker vi at videregive en forståelse af, at hastighed ikke er alt. En god oplevelse med internettet er blandt andet også afhængig af en stabil driftgod service og rådgivning, fxi forhold til at optimere dit wi-fi. Og det får man hos os. 


 

Forbruget hos fire personer: 


Enheder

Antal

Forbrug pr. enhed

Total forbrug

Personer (generelt forbrug)

4

25Mbit

100Mbit

Stationære computere

2

10Mbit

20Mbit

Bærbare computere

2

10Mbit

20Mbit

Tablets

2

10Mbit

20Mbit

Mobiltelefoner (4K)

4

25Mbit

100Mbit

Smart TV 4K

2

25Mbit

50Mbit

Xbox spilkonsol

2

10Mbit

20Mbit

Alarm

1

10Mbit

10Mbit

Kameraer

2

10Mbit

20Mbit

I alt

360Mbit


 

Brug os 


Der kan være flere grunde til, at nogen alligevel ønsker 2.5Gbit – eksempelvis er det for nogen attraktivt at være 'first moverOg det er helt fint med os. Hvis ønsket er der, så er vi klar til at indfri det.  

 

Basic 2500 kan leveres på de nuværende netværk hos Andels.nets kunder. Selv 5Gbit- og 10Gbit-hastigheder, som også vil blive introduceret - dog først længere ude i fremtiden - kan leveres på de nuværende netværk. Så der er masser af hastighed tilbage - og at glæde sig til.


Hvis et såkaldt "gratis" FTTH-netværk alligevel skulle overvejes, så vær opmærksom på de mange ulemper, der er forbundet hermed - eller kontakt os for en snak heromEr du ikke kunde i dag, er du også meget velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne. 


Du kan læse om vores produkt Basic 2500 her - og ellers er vi som altid til at fange på: support@andels.net eller +45 36 92 62 32 for generel vejledning og hjælp. 

Update cookies preferences